2025-01-24
聽朋友講屯門置樂附近有一間唔錯嘅居酒屋,今日同老公去試吓。餐廳嘅牆擺咗好多老闆嘅獎狀,老闆都攞咗唔少獎👍日式生炸bb鴿呢啲Bb 鴿送上枱時,已經聞到好香!食落去,覺得廚師調味得好好,真係同一般食店唔同,好好味!另外,乳鴿肉質鮮嫩,值得一試👍紅肉火龍果辣牛肉生菜包呢個菜式幾特別,紅肉火龍果加埋辣牛肉再加生菜,估唔到原來好夾,甜甜哋辣辣哋,食落去,食到熱熱嘅肉碎同埋生菜嘅爽脆,口感好好👍串燒特別推介佢嘅串燒,真係燒得好好,全部都燒到啱啱好,唔會鞋,又保持到個肉汁,加埋佢嘅調味,真係好好食😋想試下唔同既串燒,叫左串豚肉青提子,特別得嚟又幾好味👍澳洲大虎蝦蟹肉扁意粉隻澳洲大虎蝦真係超級大隻,又又有蝦膏,又爽又彈牙,超好味👍黑糖麻糬最後叫個甜品,揀咗黑糖麻糬,麻糬煙煙韌韌,好有黑糖味,好味👍飲品荔枝玉露乳酸同埋雜莓火龍果梳打都好好飲👍呢間餐廳食物即叫即整,所以食物質素唔錯,特別係串燒,大家可以約埋朋友一齊去食吓串燒傾吓偈👍
餐廳嘅牆擺咗好多老闆嘅獎狀,老闆都攞咗唔少獎👍
日式生炸bb鴿
紅肉火龍果辣牛肉生菜包
串燒
澳洲大虎蝦蟹肉扁意粉
隻澳洲大虎蝦真係超級大隻,又又有蝦膏,又爽又彈牙,超好味👍
黑糖麻糬
飲品