2023-02-05 973 views
兩個人食比咗$700好似食垃圾咁,啲生菜有泥,無洗過,洗下啲菜其實都唔係好難姐,基本嘢都做唔好叫人點食?啲肉又大舊又厚,啲醬係多但係無味,啲蝦梅既大隻又如何?唔明點解會有咁多好好食,好好乜,好好物既評語!個火已經係最細,但係都好大火,野食好快燒蕉有個丫姐態度好差,好似爭佢錢咁,凶神惡煞,幫我換gas果下動作好豪邁,gas 樽上面啲水珠滴哂啲野食上面,但人多果枱就好好招呼,好貼心咁問仲有無野需要?啲野食齊唔齊?有個丫姐仲好笑,當我想清咁啲板上面既黑蕉果陣先比舊野我同我講話,用依個整,擦下就乾淨,我心諗,你遲啲先比我丫,唔係應該準備左先架咩?其實咁既價錢,真心比多少少🤏🏻去牛角好過,最起碼啲菜無泥先啦,就算牛角盤菜黎到有水,啲水係淋上去都好啦,但感覺會良好咯,依間無下次
2023-02-04
Type of Meal