2021-07-07 112 views
疫情下好耐冇去食自助餐,但又想過下蠔引,所以就去左呢間專食蠔嘅餐廳😋餐廳做緊$10一隻蠔嘅promotion,所以我同朋友一嚟就點左一打😍 蠔嘅大小適中,溫度都夠凍,而呢打食落口嘅味道就非常creamy🦪食完呢打覺得唔係好夠喉,所以再嗌多左碟 $199嘅生蠔拼盤,有8隻來自唔同地方嘅蠔+一杯白酒。可能因為貴價嘅關係,食得出味道係比較鮮味啲,海水味程啲,亦都肥美啲👍🏻最推介都係法國嘅gillardeau,個陣甘甜味真係會留喺口腔一段時間呢🤣最後仲嗌左碟冬陰功海鮮意粉~佢哋嘅意粉都煮得好出色😍意粉夠哂入味,而且海鮮都好新鮮!不過就真係辣咗少少,但整體都好滿意如果想食蠔同埋意粉牛扒嗰啲嘅話,呢間餐廳都係唔錯嘅選擇💕

如果想食蠔同埋意粉牛扒嗰啲嘅話,呢間餐廳都係唔錯嘅選擇💕