2021-10-29 62 views
之前朋友介紹呢間生蠔放題好正,結論真係好正!🤣新店開張做緊10蚊隻即開新鮮生蠔,是晚精選係法國生蠔prat ar cum,海水味較濃,我地總共叫左30隻,完全係令人食到唔想停,每啖加啲檸檬汁,一啖吸落口,正到爆炸主菜我地叫左香蒜蜆肉辣扁意粉,炒得有鑊氣得黎又唔會太乾,蜆肉非常大隻而且juicy,辣汁惹味,加埋配料一齊炒好香。仲有檸檬柚子香煎比目魚,第一次食原條比目魚,外皮煮得十分香脆,加埋粗鹽調味好好食,比目魚非常滑嫩。辣肉腸薄餅必定要提,我好中意佢個crust係薄脆,辣肉腸同芝士份量十足仲有拉芝效果,茄汁分佈平均👍最後叫多個風乾火腿配哈蜜瓜,呢隻火腿入口較鹹香同硬身,同pramaham完全唔同口感,哈蜜瓜爽身又清甜,唔包火腿都已經好好食😂
之前朋友介紹呢間生蠔放題好正,結論真係好正!🤣