2019-10-04 298 views
今次我已第三次嚟光顧 每次都會 order 10蚊嘅精選生蠔 但每一次都有無限驚喜 新鮮肥美 真的令人好滿足 我們今次 order了羊架 七成熟 剛剛好 保留到羊嘅肉汁 好juicy 之後叫了一個蜆肉意粉 蜆肉鮮甜肥美 真的令人回味無窮 最後當然是 order 甜品 最驚喜係 有個staff 我冇記錯佢應該叫阿希 最後好surprise 佢竟然在我不知情之下幫我預備了一個 寫了happy birthday嘅心太軟 簡直令我喜出望外 之前我嚟食嘢 已經見過呢個staff 做事好聰明 亦帶點幽默 留意到每個客的需要 因為我來當天的日子是星期六 這店鋪是很忙 但亦能帶了這麼高質素的服務給我 就是吸引了我回來這間店消費的原因 值得一讚