2020-03-11 1802 views
即慶約frd食飯,想傾計唔想太嘈,韓燒邊爐又怕肺炎橫禍🥶,所以決定黎呢間餐廳。六點幾放工時間到,無乜人,一入去就比張二人枱。講真張枱唔算大,兩個人兩套餐具加兩隻酒杯,淨反既位只容納到一打生蠔🤫。今次叫既係精選生蠔同美國生蠔。先講精選生蠔,同一盤酒店自助餐既生蠔大細差唔多(細),味道一般,但咁平食一打都過到癮🤡。然後再叫左打美國生蠔。侍應話淨反岩岩一打,所以要哂。雖然貴過精選個隻,但個人覺得無咁好食,就算睇落肥左大隻左都無乜creamy感覺,覺得無咁值得。最後呀多個焗海鮮拼盤,賣相一流視覺效果震撼。味道係可預期既,重點一提帶子焗得幾香。今次第二次黎食,仍然覺得係約frd小聚談心之選👍🏻
今次叫既係精選生蠔同美國生蠔。
今次第二次黎食,仍然覺得係約frd小聚談心之選👍🏻
焗海鮮拼盤
焗海鮮拼盤