2018-12-25 728 views
節日氣氛正濃, 最好就係跟家人食飯慶祝一下,但人多資金有限, 上網睇左一輪搵到呢間響屋企附近既酒店自助餐. 地方唔算好大, 但都坐得好舒服.我地食平時日子, 價錢較平, 就算係聖誕除夕都唔係好貴.下午茶時間仲有10蚊生蠔, 但晚市自助餐生蠔就無限供應, 所以要排隊, 但5分鐘左右就拎到.除左生蠔之外, 仲有熟食焗蠔, 唔伯太細隻, 蠔味濃, 夠新鮮.聖誕節仲有火雞, 大大隻好肥美, 肉質唔鞋, 夠嫩.糯米飯又係冬天佳品, 呢個荷葉生炒糯米飯, 荷葉味夠香, 炒到D飯一粒粒, 唔會好黏, 唔濕, 好好味.仲有其他熟食, 魚呀, 肉呀, 蔬菜, 每樣試下其他都好易飽.飲品有汽水咖啡茶, 都係自助任飲, 唔似出面既自助餐祗包一杯.簡簡單單價錢唔貴, 大家都食得好開心.
節日氣氛正濃, 最好就係跟家人食飯慶祝一下,
我地食平時日子, 價錢較平, 就算係聖誕除夕都唔係好貴.
聖誕節仲有火雞, 大大隻好肥美, 肉質唔鞋, 夠嫩.
簡簡單單價錢唔貴, 大家都食得好開心.
Type of Meal
Dinner