係生蠔啊!仲係$10 1隻嘅生蠔啊!依間生蠔餐廳周圍都有分店,今日就去咗銅鑼灣食佢,因為$10 1隻生蠔都真係性價比好高,仲要係全日都係$10 1隻。我就首先叫咗半打生蠔,佢係愛爾蘭嚟嘅生蠔,所以質素都有啲保證㗎 !好開心食生蠔,生蠔好鮮甜,亦都冇沙,而且口感好滑,如果唔係因為太飽,我都會再叫!另外就叫咗美國牛板腱我覺得佢嘅質素都幾好,因為佢有一個石版燒豬相嘅,影相已經贏咗一半,而且佢嘅質素都好好㗎,唔會太韌,同時亦有牛味,份量亦都夠我食。仲有自助餐湯同麵包沙律任添白酒香蒜辣椒蜆肉扁意粉佢嘅香蒜味好濃,但同時又唔會搶咗蜆肉嘅鮮味。而且扁意粉我鍾意佢炒得好乾身,食落唔會太濕口,辣味都啱啱好。最後仲叫咗個甜品,加$38有個焦糖燉蛋半雪糕,食完就滿足地繼續行街了

另外就叫咗美國牛板腱

仲有自助餐湯同麵包沙律任添