(Non-member)
2010-04-15 10 views
有一日同朋友行街行開灣仔果頭,果陣五點幾我地又冇乜o野做就諗住搵間café坐下,經過有棟QRE o既物體有個waiter比o左張優惠卡我同我個朋友,寫住$58就可以有兩隻生蠔仲有白酒, 啦橫掂都冇o野做咁就上o左去坐坐,果間o野叫”DAP” o既。 點知一去到,嘩……勁靚law o的裝潢,好似酒店咁款…我同我朋友當曰就坐o左係23樓,果到上面仲有一層,之後我同我朋友就一人拎住果張卡order o左兩set 生蠔 o既promotion餐,真係ok喎,佢兩隻指定生蠔都真係幾香同一o的都唔腥,仲擺得靚靚o地咁,應該真係好新鮮,配埋白酒,感覺好好!!之後我又order o左多一轉,因為佢果到有好多生蠔o既款式,全部都係法國蠔,我又唔係好識(哈哈),就叫o左個waiter 幫幫我介紹一o下啦,之後個waiter就幫我order o左另外兩款味道再重生蠔味o的o既,佢就幫我叫o左隻係G 頭既同一隻叫Pinky(呢個名都幾易記!),嘩……我一食,比之前果o的更加香,真係好生蠔,唔會話雪得太耐攪到太凍,海水味重o的,但係其實我覺得如果你係鍾意生蠔果o的人就一定一定會愛死佢o地…又平
同一隻叫Pinky(呢個名都幾易記!),嘩……我一食,比之前果o的更加香,真係好生蠔,唔會話雪得太耐攪到太凍,海水味重o的,但係其實我覺得如果你係鍾意生蠔果o的人就一定一定會愛死佢o地…又平(我 睇過由其係5點之8點個o的優惠),質素同環境都一流,我同個朋友都坐得好舒服,totally o黎講我o地一會再去!
2010-04-15