2018-04-07 145 views
^Happy Friday 四個朋友相聚下 搵間可以坐耐少少的餐廳一去到人唔算多 但係坐唔夠10分鐘已經好多台都full晒啦黎之前已經知呢間生蠔不錯  因為我地4個人就可以叫多D不同的野食 **生蠔- 我哋叫咗個派對白酒生蠔套餐 ( $ 198 ) 同埋二人套餐 ( $ 128) 而且仲有一杯白酒同埋一支酒 食落去好有海水嘅味道 超級新鮮一款生蠔就比較肥美 另一款就比較細隻少少 但係兩隻都係真係好好**炸物拼盤- 任選四款 ($ 168)本來諗住只係叫炸魚手指 但係叫四款平D 所以就叫左四樣野喇 好香脆 炸物真係好令人喜愛**燒海膽芝士多士 ($68)食落去有感覺幾特別 好多芝士包住海膽 少少海膽 的味道 好多人都有叫架**海鮮拼盤 ( $198)冰冰的 有五款 好多好多 個人覺得青口好好食 配埋調味醬 食落去更加美味仲有成隻龍蝦 好有龍蝦嘅味道 ~**海膽刺身 ( $58 ) 兩片海膽係一啖就已經食完 好快溶化 食完仲要成個口都係海膽味**日本一口和牛粒 ( $68)份量好多 4個人都食可哂 每一粒都好好食 配埋椒鹽就更加好食仲想叫多個沙律 但係最後因為太飽 所以叫左個芝士黑松露焗菇
^Happy Friday 四個朋友相聚下
搵間可以坐耐少少的餐廳
一去到人唔算多 但係坐唔夠10分鐘已經好多台都full晒啦

黎之前已經知呢間生蠔不錯  因為我地4個人
就可以叫多D不同的野食

而且仲有一杯白酒同埋一支酒 食落去好有海水嘅味道 超級新鮮

**炸物拼盤- 任選四款 ($ 168)
本來諗住只係叫炸魚手指 但係叫四款平D 所以就叫左四樣野喇
好香脆 炸物真係好令人喜愛

**燒海膽芝士多士 ($68)
食落去有感覺幾特別 好多芝士包住海膽
少少海膽 的味道 好多人都有叫架

**海鮮拼盤 ( $198)
冰冰的 有五款 好多好多 個人覺得青口好好食
 配埋調味醬 食落去更加美味
仲有成隻龍蝦 好有龍蝦嘅味道 ~

**海膽刺身 ( $58 ) 兩片
海膽係一啖就已經食完 好快溶化
食完仲要成個口都係海膽味

**日本一口和牛粒 ( $68)
份量好多 4個人都食可哂 每一粒都好好食
配埋椒鹽就更加好食

仲想叫多個沙律 但係最後因為太飽 所以叫左個芝士黑松露焗菇
超大同好香黑松露味 仲有塊芝士係上面 真係好好食

好FULL ~

價錢算係合理 好適合朋友聚下的地方~
因為有酒飲 ~
2018-04-06