2022-05-23 176 views
星期一大清早起身出門返工,因為幸尼陪我去旺角食早餐,所以決定有要求找間講究餐廳,好好食個早餐。MOKO 一樓 PizzaExpress 完全符合我要求,樓高座位寬敞,服務態度有禮,我同上次一樣找了個窗口位置,可以望著窗口景色,再細嚐一杯咖啡。🤣☕️美式咖啡醒腦醒神嘅黑咖啡,溫度剛好,香、醇味回甘帶微木香不錯。🍴意式早餐意大利餐廳食意式早餐幸尼話這才對,嘩😍好豐富好似酒店早餐咁,流心太陽蛋軟滑充滿蛋香,意式香草肉丸酸酸甜甜好惹味,仲有香酥牛包添。🍴生酮低碳早餐好有神秘感我決定試一試,好少餐廳有生酮低碳早餐提供,又幾正喎⋯⋯🤣炒蛋好香蛋味,仲有煙三文魚食落知佢有啲質素,因為一啲都唔腥仲有煙燻味添👍,牛油果🥑剛熟透特別軟滑,南瓜軟腍甜美可口,是日早餐都太幸福了吧!🥰地方好大

☕️美式咖啡
醒腦醒神嘅黑咖啡,溫度剛好,香、醇味回甘帶微木香不錯。

🍴意式早餐

🍴生酮低碳早餐

地方好大
2022-05-23
$120 (Breakfast)