2013-09-22
AGNES B有好多分店出售唔同既食物有FROYO,有朱古力,餅乾蛋糕咩都有今日黎到京士頓街食間高兩層既分店其實幾鐘意佢上面既設計一邊係食蛋糕,一邊係花店同朱古力櫃好寧靜好寬敞既地方,好好係到食件CAKE都幾寫意不過今日就冇逗留,只係黎買生日禮物好多應節既食品買禮物,見到依個GIFTBOX幾靚仔一SET有兩罐朱古力有6個款式比你簡我要左店員推介既朱古力雪球同朱古力杏仁片其實可以話係送禮得體,但味道唔太吸引自己試左個朱古力杏仁片,原來真係一堆既杏仁片外圍沾左朱古力造成日一粒金莎咁既大細但味道極普通!朱古力味唔濃唔香,食落可以話係淡茂茂之後見到綠色包裝幾SHARP又買左一排試一下佢係WASABI味幾得意咬開真係見到一粒粒綠色既芥末籽咬中的確有芥末味但好快就會消失,同埋放心佢份量唔多唔會攻鼻,過一兩秒就會比朱古力味蓋過左幾得意可以一試又試埋個海鹽焦糖既COOKIE老實講佢都幾甜下但海鹽焦糖味欠奉同埋我個人唔鐘意佢咁脆既口感我偏好煙煙韌韌既曲奇,有咬口佢對我黎講太脆太硬就到中秋,見到有月餅有曲奇皮同成個朱古力的買左個曲奇皮既荔枝玫瑰味賣相OK,有埋個鐵盒但味道真係麻麻地,一切開入面灰灰黑黑好實
有FROYO,有朱古力,餅乾蛋糕咩都有
今日黎到京士頓街食間高兩層既分店
其實幾鐘意佢上面既設計
一邊係食蛋糕,一邊係花店同朱古力櫃
好寧靜好寬敞既地方,好好係到食件CAKE都幾寫意
不過今日就冇逗留,只係黎買生日禮物 好多應節既食品 買禮物,見到依個GIFTBOX幾靚仔
一SET有兩罐朱古力
有6個款式比你簡
我要左店員推介既朱古力雪球同朱古力杏仁片 其實可以話係送禮得體,但味道唔太吸引
自己試左個朱古力杏仁片,原來真係一堆既杏仁片外圍沾左朱古力
造成日一粒金莎咁既大細
但味道極普通!
朱古力味唔濃唔香,食落可以話係淡茂茂 之後見到綠色包裝幾SHARP
又買左一排試一下
佢係WASABI味幾得意
咬開真係見到一粒粒綠色既芥末籽
咬中的確有芥末味
但好快就會消失,同埋放心佢份量唔多
唔會攻鼻,過一兩秒就會比朱古力味蓋過左
幾得意可以一試 又試埋個海鹽焦糖既COOKIE
老實講佢都幾甜下
但海鹽焦糖味欠奉
同埋我個人唔鐘意佢咁脆既口感
我偏好煙煙韌韌既曲奇,有咬口
佢對我黎講太脆太硬 就到中秋,見到有月餅
有曲奇皮同成個朱古力的
買左個曲奇皮既荔枝玫瑰味
賣相OK,有埋個鐵盒
但味道真係麻麻地,一切開入面灰灰黑黑
好實,入口有種好人工既玫瑰味
荔枝味食唔到,口感同睇既一樣咁硬
怪怪的,又唔鬆化又冇牛油香蛋香朱古力香
總之咩都唔特出,食得多仲會有陣苦澀味
整體黎講好多選擇,但真係要好好選擇邊D先係真正好食