相信大家都知道深水埗嘅咖啡店越開越多😼朋友同我更係唔執輸,要黎到呢個有個大月亮🌛係咖啡店入面嘅舖頭打卡啦!店內風格簡約,以白色為主調~除咗有一個大月亮做打卡位之外🌙店內嘅甜品都係用一個半月亮型嘅碟去裝嘅,打卡影相一流📸️朋友同我分別叫咗一個舖頭嘅signature 無常蛋糕,係一個芝士芝麻蛋糕🍰 芝麻味好出!賣相有層次,蛋糕底更係有芝麻粒,口感100分😋不過略顯份量比較少,價錢較貴 ($68)嘢飲方便我地一人叫咗一杯,我嘅橙味朱古力正常發揮,飲到落口除咗有淡淡嘅橙香味🍊,朱古力味都幾濃👅而朋友嘅latte都做得幾出色☕️拉花都幾靚😊

而朋友嘅latte都做得幾出色☕️拉花都幾靚😊

• 芝士芝麻蛋糕🍰