2025-01-19 85 views
作為雙魚座嘅一份子,見到個店舖名已經好想試,事關我好明白雙魚座嘅人送禮物比人會出盡心思,而且仲會將最好送俾最好。入到店舖,發現有好多好靚嘅打卡位。不過今日趕時間,所以買咗外賣返屋企。美祿恐龍焦糖果仁輕奶油罐子蛋糕蛋糕上層有脆脆嘅美祿朱古力,搭配輕盈的奶油,蛋糕軟綿,好好味,下次想試埋其他款。Oreo 棉花糖厚曲奇曲奇外脆內軟,最正係有原塊Oreo餅乾,口感鬆化,而且甜度剛剛好。開心果流心麻糬鬆餅作為開心果控,見到就忍唔住即刻試咗呢個開心果留心麻糬鬆餅。鬆餅柔軟,麻糬煙韌,有創意又追得上潮流。手工榛子牛油曲奇鐵罐禮盒一盒曲奇有三款味道,包括:伯爵茶榛子、海鹽黑朱古力榛子和原味榛子,每種各有六塊,獨立包裝,既衛生又便捷。三款味道各有特色,吃起來輕盈,毫無負擔。

美祿恐龍焦糖果仁輕奶油罐子蛋糕

Oreo 棉花糖厚曲奇