2024-04-06 67 views
今日同朋友聚餐,佢推介公司附近的西班牙餐廳,話呢間位於中環蘭桂坊的餐廳,價錢唔貴而且食物質素高。地膽推介我當然有信心🤩。店鋪分上下兩層,裝潢簡約精美,最喜歡牆身用上鉆藍色的磁磚😍,令小店增添貴氣。餐牌選擇貴精不貴多,重點係現點現煮。6 Slices of toast $48.-酸種麵包多士,熱辣辣外脆內軟,味道微酸帶陣陣麥香味😋。蒜香大蝦火山扁意粉 $178.-大蝦非常大常,質感爽口彈牙,味道鮮蝦味足,扁意粉軟硬度啱啱好,加上蒜香醬汁帶有辣勁,更加惹味口🥰。西班牙海鮮飯 $238.-海鮮飯色澤非色吸引,用高湯及海鮮燉過嘅飯,飯粒濕潤,質感軟熟中心微硬,味道鮮香有陣陣蝦味,蝦及魷魚爽口彈牙,青口嫩滑鮮甜,熱辣辣零舍好食😍。
今日同朋友聚餐,佢推介公司附近的西班牙餐廳[Moodie Wine & Dine],話呢間位於中環蘭桂坊的餐廳,價錢唔貴而且食物質素高。地膽推介我當然有信心🤩。

餐牌選擇貴精不貴多,重點係現點現煮。

6 Slices of toast $48.-
酸種麵包多士,熱辣辣外脆內軟,味道微酸帶陣陣麥香味😋。

蒜香大蝦火山扁意粉 $178.-

西班牙海鮮飯 $238.-