2021-08-15
藍田果邊開左個飲食市場,集合好多食店🍴選擇超多,睇都睇到眼花👀見到哩間食韓國野都幾吸引咁,於是試左下👇佢地所有野食都要即做,好似我叫左下面啲野都要等約15分鐘到⏱️🔸芝士牛肉紫菜卷🍙 $55份量好多,芝士唔會太多,食哂都冇話好濟👍一個人都未必食得哂🤪所有紫菜卷 +$30可以有埋炒年糕,年糕係較辣,如果唔太食得辣既人,可能未必岩食👐🔸炸物A餐🍗 $75(雞翼4pcs, 雞腿2pcs,薯條)炸得好香脆,雞翼雞腿唔會醃得好鹹,點埋佢地個辣醬會剛剛好👍🔸魚餅湯 (一串) $18個份量比想象中要多,一串以為得2-3粒😅點知都有成碗,味道會較濃,重胡椒味,都會相對辣啲🔸泡菜煎餅 $28個泡菜唔會太辣,我食唔到辣都覺得接受到,食一塊都幾飽,一份有四塊,每塊都幾厚,澱粉都佔好多😅📍韓米Miso (啟田市場)藍田啟田道50號啟田市場地下1080號舖
🔸芝士牛肉紫菜卷🍙 $55
🔸炸物A餐🍗 $75
(雞翼4pcs, 雞腿2pcs,薯條)
炸得好香脆,雞翼雞腿唔會醃得好鹹,點埋佢地個辣醬會剛剛好👍
🔸魚餅湯 (一串) $18
🔸泡菜煎餅 $28
📍韓米Miso (啟田市場)
藍田啟田道50號啟田市場地下1080號舖