2018-12-02
俾這家小店別緻的裝修一直吸引著,終於在星期五晚book了來和朋友chill一chill. 晚上餐牌主菜+$60就可變set, 有前菜,湯,甜品🍮和餐飲。(btw, 幾喜歡佢係用電子menu,方便又環保♻️)正餐未到時點了蜜糖和蘋果味的啤酒🍻,第一次飲,甜甜地,好岩女仔飲😬 另外叫左黒松露薯條🍟,即叫即製,脆卜卜😋,松露味都好出沙律🥗方面三文魚同Parma Ham 都幾多料下,5係只得菜呢由於是日餐湯賣哂,所以2個都係叫左粟米茸忌廉湯,好creamy 😋主菜點左雙層芝士夏威夷pizza 同肉眼扒。雙層芝士簡直係芝士控必點! 做到拉絲感,餅底都好脆! 不過肉眼扒則相對失色。個汁係做得好的,但塊扒的質地有待改善~到甜品🍮,一個要了是日甜品tiramisu, 另一個加了$20要朱古力心太軟。2個甜品都present 得好靚。朱古力心太軟食到我簡直要encore!! 流心效果100分🤩同埋呢間小店職員很細心,會主動推薦好食的又主動幫手換碟~服務100分! 可惜自己5係學生,因學生仲有折呢!不過賺到錢也是要適當用的,更可況這家小店實在優質!下次再來過先🤗