2024-01-04
PASTA-多數都好好食可以放心試。明太子帶子意粉 ($118)係我最中意既意粉。有明太子、帶子、蘑菇同快熟義大利粉。帶子輕輕煎過,冇OVERCOOKED,而醬就具有明太子既鹹香和奶油口感,好中意咁BALANCE的感覺。豬肉腸番茄義粉 ($188)有豬肉腸、義大利番茄汁、車厘茄同快熟義大利粉。番茄醬醬汁濃郁入味,都唔錯。辣小茴香白酒虎蝦意粉($148)所有ITEM中最辣個碟,有虎蝦、小茴香、白酒、紅辣椒同快熟義大利粉。味道是一種獨特而多層次的組合。都幾辣的辣椒、同芳香的小茴香、清爽的白酒和鮮美的虎蝦,形成一道唔錯既主食。椰菜花飯椰菜花飯既口味都唔錯,有大啡菇、白菇。松子仁白菇菠菜汁長通粉 ($98)白蘑菇好香,而且菠菜做汁有豐富的蔬菜營養和松子仁的健康脂肪,望落好健康。唔錯。黑松露忌廉雞腿肉長通粉 ($138)黑松露唔係好出,但具有濃郁的忌廉香氣。還好-薄餅-唔建議唔建議係SLOW WALKER食薄餅,真係薄過餅乾。巴拿馬火腿配火箭菜薄餅($128)巴拿馬火腿片數唔多而且餅底太薄,會令到火腿片味好出好咸。火箭菜都中和唔到個味道。芒果蟹肉牛油果薄餅($148)有芒果、蟹肉、蟹籽、酪梨同黑
明太子帶子意粉 ($118)
豬肉腸番茄義粉 ($188)
辣小茴香白酒虎蝦意粉($148)
椰菜花飯
椰菜花飯既口味都唔錯,有大啡菇、白菇。
松子仁白菇菠菜汁長通粉 ($98)
黑松露忌廉雞腿肉長通粉 ($138)
黑松露唔係好出,但具有濃郁的忌廉香氣。還好
薄餅-唔建議
唔建議係SLOW WALKER食薄餅,真係薄過餅乾。
巴拿馬火腿配火箭菜薄餅($128)
芒果蟹肉牛油果薄餅($148)
有芒果、蟹肉、蟹籽、酪梨同黑椒蛋黃醬。食落有少少似牧羊少年個PIZZA,都幾日式。但餅底太薄係一個BUG位。