2019-09-28 213 views
油尖旺已經食到有點悶呢日老公响西區整完嘢果陣,我差不多時間放工話不如去西營盤食晚餐揀咗呢間餐牌有多國菜,望落都幾啱食嘅餐廳爆脆墨魚大口仔配山葵醬 (即係炸墨魚咀)非洲懶人雞翼配peri peri 汁拉絲芝士牛坑腩焗薯條阿根廷香草醬牛側腹配燒牛油果及甜粟米粒牛魔王係要叫2個牛㗎😂😂後尾睇返啲食評有話焗薯條嘅牛坑腩比較乾,不過我食呢日又唔算乾,仲幾有牛味tim😝是晚我最鍾意食牛側腹,因為我係比較好重口味嘅牛,而牛側腹正正係重牛味得嚟有咬口🤤🤤🤤而老公話佢覺得牛側腹同墨魚咀2樣都好鍾意,因為個炸醬好薄好脆仲叫咗2杯飲品,紫色漸變層果杯係我嘅lemonade, 夾雜咗好多新鮮檸檬皮所以特別香👍🏻 老公果杯係kombucha , 聽店員講係一啲自製嘅發酵茶,有益生菌對腸道有益。飲落有少少似果醋其實本身我地係叫2杯lemonade, 但店員推介kombucha 之餘。仲斟咗少少比我地試,老公飲完佢覺得幾好飲所以轉軑
油尖旺已經食到有點悶
呢日老公响西區整完嘢果陣,我差不多時間放工
話不如去西營盤食晚餐

揀咗呢間餐牌有多國菜,望落都幾啱食嘅餐廳

爆脆墨魚大口仔配山葵醬 (即係炸墨魚咀)
非洲懶人雞翼配peri peri 汁
拉絲芝士牛坑腩焗薯條