2025-01-15
平日夜晚諗唔到想食咩,突然醒起呢間喇沙想試,查返社交平台寫今晚有開門,所以特登揸車去食社交平台寫當日營業時間係晚上8點至12點,我哋大約8:15左右到餐廳,餐廳已經半滿,所以我們要搭枱餐廳總共大約有16個位,空間唔算大,所以坐得比較迫🤣基本上每個人入嚟都係食喇沙,每晚都可能會有唔同,呢一晚,有豬軟骨同埋雞扒選擇,因為想兩款試晒,所以就叫晒兩款,之前睇食評,有啲人提過可能份量唔算太多,所以我哋都叫咗燒豬腩肉兩款喇沙,味道都好濃郁,豆卜好入味,豬軟骨應該落咗好多時間煮,咬落去軟腍腍,好難得搵到一間餐廳整到軟腍腍嘅豬軟骨,所以豬軟骨係值得推介😋😋😋雞扒都好大塊,食落去有少少嫩,好似唔算太熟,所以下次我都係會揀豬軟骨喇沙😋燒豬腩肉,總共有五件,好似用豆豉醬醃過,識落有少少似豉椒排骨🤣雖然係重口味,但係我興趣唔太大,下次可以再試其他小食我估呢間餐廳應該係做熟客生意比較多,所以唔係好覺有餐牌🤣我哋到收錢先知幾多錢😅不過,有機會我都會再過嚟食👍
餐廳總共大約有16個位,空間唔算大,所以坐得比較迫🤣