1K
2022-09-25 43 views
🍴今晚好想食中餐🥢🈶️朋友之前食過話錯👍唔單止材料新鮮😋加埋佢地運用獨特心思嘅烹飪技巧🔥煮出簡單又好味嘅私房菜式呢🥳🥳讚讚讚👍👍👍🐥蟲草花三黃雞籠仔蒸飯 $48🌈 蟲草花三黃雞籠仔蒸飯係一道又健康又惹味嘅家常菜🔥蒸好嘅三黃雞肉質嫩夠滋潤😋而且仲係油而不膩添🥳加埋蟲草花🈶️補肺🫁補腎❤護肝嘅功效✅味道比想像中濃味👍用黎撈飯一流🥳$48一份🔥真係好抵食又好食呀❤️❤️🦐粉絲蝦煲 $108🌈冬天嘅腳步已經越黎越近喇🧣夜晚嘅時候天氣都明顯涼爽起黎🧤呢個時候食番啲用砂鍋煮嘅菜式去保溫就最啱嚕❤暖胃嘅鮮蝦粉絲煲就係我今次嘅選擇呢👍粉絲「索」晒鮮蝦嘅味道🔥成煲好食到停唔到口呀❤又夠火喉😋秒殺🥳🥳🔥點心拼盤 $72🌈驚喜位🌟晚飯時間都可以食到點心超開心呀🧆佢哋除咗蝦餃好食之外🥳佢哋嘅燒賣上面仲有啲魚乾仔❤好特別呀👍仲增加咗燒賣嘅味道口感添🥳🥳

🐥蟲草花三黃雞籠仔蒸飯 $48

🦐粉絲蝦煲 $108