2017-12-03 77 views
閨蜜要嫁了 有幸當伴娘是幸福的事 今日我哋一班姊妹團揀咗呢間cafe 傾當日嘅事宜簡單嘅擺設 充滿著洋溢幸福嘅氣氛 幸福就在你身邊不停轉動海賊迷注意 餐廳內擺放海賊王公仔 和我的喜好一樣哦 很想把它帶回家餐廳雖然冇華麗嘅裝修 性在有家的感覺 簡單簡潔而舒服 適合三五知己 大夥兒聚餐的好地方 光顧期間正有一班年青人在場 玩着餐廳擺放的玩具/遊戲 非常熱鬧 笑聲滿載我哋四個人 揀咗party B set每位156蚊 包括沙律 小食 主菜 甜品 特飲一杯另設加一服務費田園沙律配日式芝麻醬 非常清新健康嘅配搭 蔬菜全部都好新鮮 沙律菜咬入口仲係索索聲無得輸芝士薯條 新鮮熱辣嘅炸薯條 加上熱辣辣嘅白汁芝士醬 配搭非常邪惡 真係食唔停口一條接一條芝士汁焗西蘭花 大量嘅芝士覆蓋著西蘭花 表面焗得金黃香脆 香味沒法擋泰式豬頸肉和蜜汁雞串泰式豬頸肉彈牙爽口 入口有種回彈嘅口感 配上自家製泰式醬汁 一絕蜜汁雞串 味道偏甜 醬汁濃厚 雞肉嫩滑入味蜜糖雞翼 咖哩角 吉列珍寶蝦 和芝士薯波呢盤簡直就係開party必備嘅小食 非常豐富當中我最喜愛蜜糖雞翼 外皮甜甜地 而且香脆主菜 白汁香蒜蜆肉意粉麵條軟硬度適中

簡單嘅擺設 充滿著洋溢幸福嘅氣氛 幸福就在你身邊不停轉動

當中我最喜愛蜜糖雞翼 外皮甜甜地 而且香脆

主菜 白汁香蒜蜆肉意粉
麵條軟硬度適中 醬汁非常多 非常濕潤 是我喜歡的
配合蜆肉 炸蒜 洋蔥 等野味配料 既簡單 又好吃

呢杯特飲叫情意綿綿 非常好喝 主要係有朱古力 棉花糖 和雪糕球

細細粒嘅棉花糖煙靭 色彩繽紛 加上甜到入心嘅朱古力 少女心爆發 心情馬上變好
靜靜地三五知己 無論傾偈 玩遊戲放鬆減壓 呢問cafe 都係一個唔錯嘅選擇 最緊要係嘢食好味 價錢又大眾化