2017-12-11
今日有朋友介紹嚟呢間餐廳,上到去覺得地方整潔,不過地方唔大,一眼睇晒,好彩我地預先訂左位,如果唔係都未必有位。雖然我地訂左位,但由於早到左,所以未能安排坐窗邊梳化位,只可坐Bar枱。不過Bar枱都唔錯,枱下面放左個大籮可以比客人放袋,好似我咁成日鍾意孭住個大背囊出街都冇問題,好容易就放到落去啦。揀完嘢食好快就嚟到,唔洗等好耐。啲侍應都好好人,雖然見到佢哋好忙,但係對每一個客人都係好有禮貌。煙三文魚凱撤沙律 $78我最愛既煙三文魚呀,正~西班牙黑毛豬串燒配甜蕃薯條 $168D黑毛豬食起上黎味道有D似牛扒,不過真係好好味。啲幼薯條係用甜蕃薯切成嘅,既好味又特別。美國有機大啡雜菌意大利飯 $118大啡菇真係好大隻,上面仲裝住少少湯同埋芝士碎。熱榛子咖啡 $32 、熱榛子牛奶 $32榛子牛奶睇落去就好似一杯熱鮮奶,飲落去就有淡淡既榛子味同埋奶香溝埋。** 咁啱我去嗰日坐窗邊嗰三張枱嘅人都係慶祝生日,我見佢哋放左件cake 嗰隻碟都有寫住happy birthday,但係我就冇問到係咪生日會有嘢送呢。如果你哋都係生日嘅話可以預早打去問下嘅。
煙三文魚凱撤沙律 $78
我最愛既煙三文魚呀,正~
西班牙黑毛豬串燒配甜蕃薯條 $168
美國有機大啡雜菌意大利飯 $118
大啡菇真係好大隻,上面仲裝住少少湯同埋芝士碎。
熱榛子咖啡 $32 、熱榛子牛奶 $32