夜晚嚟到M Zone親和藝術,好多人都飲緊酒傾緊計,感覺大家都喺度享受緊工作後自由嘅時光,互相叉下電。飲嘢之外餐廳都有好多大路嘅Cafe主食-點咗廚師推介嘅黑松露飯同芝士牛肉漢堡試試~帶子黑松露飯好香口,食落仲多咗層蒜香味;帶子外面有層薄薄嘅麵衣,輕輕炸過但裏面依然嫩滑,飯入面都有帶子粒。漢堡賣相唔錯,手打牛肉好腍唔乾,除咗芝士外仲加咗gravy同沙律醬,味道幾豐富;另外有得揀配原味/辣味薯條,炸起熱辣辣點茄汁一定好食。睇住咁多人飲酒我地都忍唔住嗌番杯cocktail-可能見我地兩個女仔所以杯Pina Colada整出嚟好易入口冇乜酒精味;每杯飲品都配咗一張Message Card,為客人帶來更多正能量✨

香煎帶子黑松露飯
香煎帶子黑松露飯