2019-01-28 131 views
荃灣開咗新台式飲品舖😝我住呢頭冇理由唔試~~我想講個店員好靚女😍😍😍忍唔住同佢傾左幾句🤣🤣🤣我地嗌左大甲芋頭鮮奶($30,固定甜度,少冰) 🥰d芋頭煮到好綿,奶底係明治鮮奶😚😚以前飲開嘅芋頭鮮奶都係得幾粒芋頭丁🥴而呢一杯有勁多芋蓉,仲夾雜住有咬口嘅芋頭丁,飲落更有層次😋🥳🥳佢啲芋頭係喺台灣大甲空運過嚟㗎,全部配料人手炮製👍🏻👍🏻👍🏻間鋪頭諗得好周到,居然有豆奶飲品,款式仲好多,乳糖不耐症嘅朋友仔又多個好選擇啦!😚😚我地嗌左布丁鮮豆乳($26,固定甜度,少冰) ,布丁甜度啱啱好,佢用左百福豆奶,飲落覺得好健康!🏃‍♀️如果每日朝頭早都攞佢嚟做早餐都幾好😍🥴
荃灣開咗新台式飲品舖😝我住呢頭冇理由唔試~~
我想講個店員好靚女😍😍😍忍唔住同佢傾左幾句🤣🤣🤣

大甲芋頭鮮奶

布丁鮮豆乳

2019-01-28
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$28 (Tea)
大甲芋頭鮮奶
布丁鮮豆乳