2022-11-14 157 views
2022.10.28 breakfast呢一天放全日,走出嚟食早餐,本身有target 的,好可惜⋯⋯裝修🫠 好彩,搵咗一陣,都搵到間幾好嘅😊一入到去,成間店都充滿肉味,唔係咖啡味😝 可能平日呢個時間冇客,店主就準備緊午餐嘅食物。 不過我哋都選擇留低,因都搵咗幾間,都唔想再搵了。 睇咗餐牌又ok,我要蘑菇多士,$15要poppyseed bagel,我至愛😁 女友要三文魚煎蛋鬆餅😋 落單後,點知話鬆餅要等大約20分鐘⋯⋯⋯女友決定食住等,因為唔趕時間又唔想轉普通多士、bagel😅個蘑菇多士好賣相好靚呀😍 好開心呀😃 可能加埋隻靚蛋黃,靚餐具,成件事好靚,bagel 就另一隻碟上,睇得到嘅用心製作😊 好好味呀😋食食吓,三文魚煎蛋到來了,又係好靚,未食都開心咗先😃 呢一個就味道正常⋯⋯鬆餅終於出場了⋯⋯嘩!好香呀,新鮮熱辣,好開心😃好彩女友堅持等,唔係就錯失左呢個美味鬆餅😋 呢款真係抵食,又三文魚又鬆餅都只係六十幾蚊😁😁 因為鬆餅遲啲出場,所以分開影,影完先發覺似咗一塊漢堡朳🤣 享受美味食物之後就叫咖啡,我倆都鐘意食哂嘢先叫,唔想杯咖啡凍晒😌 加$10就可以揀手調咖啡了😌 女友要 Fla
2022.10.28 breakfast

蘑菇多士,加$15轉poppyseed bagel
三文魚煎蛋鬆餅
因為鬆餅遲啲出場,所以分開影,影完先發覺似咗一塊漢堡朳🤣
三文魚煎蛋嘅鬆餅
享受美味食物之後就叫咖啡,我倆都鐘意食哂嘢先叫,唔想杯咖啡凍晒😌 加$10就可以揀手調咖啡了😌 女友要 Flat white,我要 Cappuccino ⋯⋯ 出嚟嘅都唔大分別,都好滑,幾香😌 但又未到特別出色😅
flat white    &  cappuccino
2022-10-28
$105 (Breakfast)
蘑菇多士,加$15轉poppyseed bagel
三文魚煎蛋鬆餅