2021-07-07 268 views
見到Eatigo做緊晚上六點五折優惠, 於是就諗住以試菜嘅心態去book位. 餐廳位於佐敦永安百貨後面, 都算容易搵, 唔需要行到好入, 而且店內簡潔乾淨我哋叫咗咖哩角, 印度小鍋羊肉, 瑪莎拉燴牛肉, 黃薑飯, 薯仔烤餅, 芝士烤餅. 每樣食物都好食, 如烤餅烤得再燶D就更好.   出奇地, 食物味道濃郁, 但食完個口腔都唔會覺得食過過多調味料嘅感覺.  至於咖哩唔係好辣, 可能係迎合香港人嘅口味, 但係味道仍然濃郁, 用料亦好. 我哋見咁好食, 於是又追加咗茄汁牛舌, 都唔錯.  而個芒果奶昔非常足料, 係我暫時飲過最好嘅, 因好多地方都調到好稀, 好似沙冰咁嚟緊我哋會食多次, 下次會叫啲特色嘢, 例如餃子或者菠菜咖哩等等 我都幾鍾意幫襯呢種小店, 希望多D呢種小店可以繼續經營.

, 如烤餅烤得再燶D就更好.

, 因好多地方都調到好稀, 好似沙冰咁
我都幾鍾意幫襯呢種小店, 希望多D呢種小店可以繼續經營.
Other Info. : 店內大約有20個座位, 如果想攪10人小型聚會應該可行; 地點就腳, 價錢又抵. 我當日星期三去到剛有一枱客埋單, 之後就只有我們一枱.
2021-06-23
$100 (Dinner)
Dining Offer
Coupon