2019-08-21 46 views
有蒸氣 海鮮石鍋專門店,故名思義就係食蒸海鮮~位於尖沙咀寶軒酒店既1樓,交通方便之餘又可以遠離喧鬧既街道,夠晒私隱!餐廳可以散叫但我同友人覺得叫餐抵食啲,所以叫左有蒸氣石鍋海鮮餐 另外依度仲有唔係好多地方有提供既象啤,推薦比唔中意好勁麥味但又想飲啤酒既朋友仔~係食海鮮之前,我地仲額外叫左黑松露蒸蛋,蒸蛋既時間剛剛好,十分滑!黑松露醬都好香,配埋食相當唔錯以上就係餐入面包既食品,用料新鮮,即使冇咩調味,淨係食海鮮既鮮味都足夠本人最愛就係沙包蜆,比起平時出面食既蜆大粒啲又鮮甜啲另外鮑魚都唔錯,韌度適中,唔會咬到口都酸埋!最後就當然要食埋吸收晒海鮮精華既粥底啦!另外老闆仲送左蕃薯糖水比我地食,雖然唔知係咪人人都有haha間唔中放肆下食番餐蒸海鮮先開心!

黑松露蒸蛋

本人最愛就係沙包蜆,比起平時出面食既蜆大粒啲又鮮甜啲

另外鮑魚都唔錯,韌度適中,唔會咬到口都酸埋!

最後就當然要食埋吸收晒海鮮精華既粥底啦!
間唔中放肆下食番餐蒸海鮮先開心!
2019-08-12