2021-08-22
去得食漢堡包嘅餐廳,諗住可以食個有質素嘅漢堡包,但感覺食材一般,好求其,服務員嘅態度都好求其。咁樣嘅價錢,只係比麥當勞好少少。叫咗個Texas BBQ burger同埋Blue cheese beef burger. 兩個加錢變套餐。首先兩個漢堡包嚟到,感覺個漢堡包好細。可能比一個麥當勞嘅魚柳包仲細返少少。牛肉出咗好多油,搞到個麵包都好多油。blue cheese burger 入面嘅 blue cheese 好慳皮,都唔係用完整嘅Blue cheese。似係將少許嘅芝士打落沙律醬或者忌廉入邊令佢個醬汁有少少blue cheese 味道。一心期待可以食到好濃嘅芝士味,結果只係得淡淡的blue cheese. 唔夠過癮。兩個套餐加埋二百幾蚊,呢個價錢可以食到更加好嘅漢堡包。