平時睇社交平台見到有間小店成日個杯都係好特別,好多人好似抽卡咁去親都有唔同嘅杯同埋上面嘅圖案都唔同,今次難得去到元朗嘅話就要朝聖下啦依間小店位置喺元朗廣場附近,門面好靚一睇就知佢哋係用自己紙筆慢慢畫啲杯手工超好,如果話畫工佢一半已經非常之犀利😂講返野飲先,知道呢間比較出名係奶蓋系列,不過由於我麻麻地奶蓋,所以就叫咗個鮮果茶試下不過由於人手比較有限,同埋元朗嘅街坊非常之醒目,見到原來好多人買完之後去咗買其他嘢之後再翻返嚟😂所以都要等左一段時間先拎到,如果趕時間嘅人要早啲嚟啊今次有幸抽中左查理brown 😂好得意,估唔到嘅係佢一飲就知係真嘅蘋果整出嚟,唔係用粉,清清地,好飲,好健康既感覺如果鍾意儲嘢既人,不妨你試吓自己嘅運氣睇下有啲咩特別嘅杯抽得中😂加上呢間真材實料值得飲嘅

手工超好,如果話畫工佢一半已經非常之犀利😂