2022-07-10 340 views
可用海港城優惠劵滿100減50剛剛食完美國菜,又未到時間接阿妹放學,甘不如就去Godiva飲杯野,本來阿女想食雪糕,但系上次買左雪糕,因為疫情原因唔可以系商場內隨便除口罩食野,Godiva又無堂食,甘只可以拎上車食,掂知道一路行一路融,上到車已近融左半,滴都架車周圍都系,所以今次決定飲野。阿女要左杯牛奶巧克力奶昔而我要左冷萃奶昔。牛奶巧克力奶昔:唔算好甜,朱古力味好重,些少冰沙口感,加埋好多cream,小朋友好鐘意冷萃奶昔:偏甜,奶味重,微微咖啡味,冰沙口感,再加埋個cream,飲完感覺好膩55蚊杯價錢貴,加上好細一杯不過用Coupon,只要60蚊兩杯我都覺得好值得飲
可用海港城優惠劵滿100減50

2022-07-05
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$50 (Tea)
Dining Offer
Coupon