今晚約左好朋友食晚飯傾下解,大家返工地方都近觀塘,所以就約去觀塘食晚飯呢間朋友想吃好耐,今晚終於大家都約到時間見面一齊去食啦餐廳環境都好大,好舒服,裝飾俾人感覺好清新二人套餐好抵,仲要唔使加一!所以我哋兩個決定食呢個套餐羅宋湯酸酸地,好開胃吖,而且入面仲有好多蔬菜呢個法包望落去好似好軟身, 但原來食落去係勁脆,好香蒜蓉味水牛城雞翼即叫即整,食落去好熱,好香口,正!德國鹹豬手好大隻,我哋兩個女仔都怕食唔曬,但好在食落去一啲都唔肥,豬手皮好脆,好多肉有好多瘦嘅肉,食食吓我哋兩個女仔啦食晒南瓜汁海鮮意大利飯,呢個海鮮份量都多,有蝦,青口,魷魚,蜆!海鮮食落去新鮮,而意大利飯味道好香最後我哋仲食埋士多啤梨奶涷,呢個唔係hea整,估唔到咁好食,因為味道一啲都唔淡,係非常濃味人套餐仲包兩杯野飲,我哋嗌左鮮橙汁食咁多嘢先$378,真係抵到爛!

呢間朋友想吃好耐,今晚終於大家都約到時間見面一齊去食啦

餐廳環境都好大,好舒服,裝飾俾人感覺好清新

二人套餐好抵,仲要唔使加一!所以我哋兩個決定食呢個套餐

羅宋湯酸酸地,好開胃吖,而且入面仲有好多蔬菜

呢個法包望落去好似好軟身, 但原來食落去係勁脆,好香蒜蓉味

水牛城雞翼即叫即整,食落去好熱,好香口,正!

有好多瘦嘅肉,食食吓我哋兩個女仔啦食晒

人套餐仲包兩杯野飲,我哋嗌左鮮橙汁

食咁多嘢先$378,真係抵到爛!
2018-05-28