2019-12-26 917 views
童年回憶返晒黎,好似好多人已經唔記得呢間餐廳。我耐唔耐就會返嚟依度回憶下,最鍾意食黑糖麵包酸忌廉,每次都係高水準,又香又軟點埋酸忌廉超級好味。豬肋骨配薯條,每次食都覺得好好食,肋骨同肉容易分離,特製醬汁又好惹味,可以話係呢度必食。薯條份量都幾多,已經等於1個小食嘅size。芝士大蝦扁意粉,芝士汁略嫌多咗啲,有少少膩口。所謂大蝦其實係普通size,不過都算幾爽口嘅,扁意粉都幾彈牙,味道不過不失。Steakhouse Nachos,芝士煙肉紅椒等等鋪滿墨西哥脆片,又係一個好味嘅小食推介,又脆口又惹味,配埋啤酒一流。服務水準依然非常好,希望餐廳可以繼續保持初心,Keep到水準。
黑糖麵包酸忌廉

豬肋骨配薯條