2023-03-05 37 views
請大家首先一齊鼓掌👏🏻係介紹嘢食之前俾個like老闆先,咁好既餐廳名都俾佢諗到😂真心貼題得來一睇就知道係打邊爐🤤1️⃣沙嗲濃湯底🥘真係濃湯,一上枱就聞到好香既沙嗲味,鍾意佢杰杰地,無論放咩食材都好掛湯👍🏻我覺得仲好過九龍城果間🤣2️⃣手切安格斯🥩打邊爐我本人最鍾意係食牛肉😍尤其配沙嗲湯真係一流,我地2個人叫左碟細既,份量都夠晒食,2舊手有找既價錢係好抵食,雪花紋好吸引,而且佢既切法係起雙飛,大大片好有口感🤤3️⃣水魷🦑脆肉鯇片🐟真心又係要俾個like呢度既廚師,刀工係一流仲要好有誠意,水魷界左花,脆肉鯇切得夠薄,兩樣都係淥一陣捲起就食得🤣4️⃣ 黑松露🐷豬肉丸、柚子墨魚丸、清酒鮮蝦丸🍶🦐估唔到今日既MVP係呢度既手工丸,全部都奶彈牙,最驚喜係蝦丸,一咬落去就爆左啲清酒出泥💦而且呢個味喺其他地方係從來無見過😘大推介大家一定要試🤤😍5️⃣芝士🧀獅子狗相信無人可以抗拒到芝士獅子狗,特別一提呢度一份有8粒,份量好慷慨👍🏻💯6️⃣🥬菜心苗、萵筍片、鮮淮山最後仲叫左啲蔬菜,健康人生🤣值得再讚既係所有嘢食都好ig able,尤其係條食物橋🤣睇得又食得,臨走見到佢有間房,下次可以叫埋一大班朋友happy gathering

1️⃣沙嗲濃湯底🥘

2️⃣手切安格斯🥩

3️⃣水魷🦑脆肉鯇片🐟

4️⃣ 黑松露🐷豬肉丸、柚子墨魚丸、清酒鮮蝦丸🍶🦐

5️⃣芝士🧀獅子狗

6️⃣🥬菜心苗、萵筍片、鮮淮山
最後仲叫左啲蔬菜,健康人生🤣

值得再讚既係所有嘢食都好ig able,尤其係條食物橋🤣睇得又食得,臨走見到佢有間房,下次可以叫埋一大班朋友happy gathering 😘👍🏻

環境:🌟🌟🌟🌟
價錢:🌟🌟🌟🌟