2016-08-29 461 views
我細細個就住依區,由細到大每當食完飯後都扭計要公公帶我去糖水鋪,細個就鍾意咩都叫凍既甜品,而家大左就鍾意食熱甜品,食落有種情懷,我好耐無踏足依區了,經過點都要黎食碗糖水回憶下而家黎到都要等一陣位,因為真係長期爆滿,座位與座位間雖然迫,但我鍾意佢夠地道,等左一陣有位,餐紙都係放係枱玻璃底,價錢合理夠哂新民,我叫左個熱合桃露,我朋友叫左凍蛋白燉鮮奶。補腎合桃露: 用左個舊懷豆腐碗裝,成碗熱辣辣,食入口好香合桃味,合桃磨得好滑,少少沙都無,真係超正點蛋白燉鮮奶: 好重蛋白味,口感好滑,食落一D都唔覺得有濟膩感,好好食
合桃露
蛋白燉鮮奶
2016-08-27
$19 (Other)
合桃露
蛋白燉鮮奶