(Non-member)
2010-01-08 17 views
一年一度既生日又到喇, 又要諗去邊幫人慶祝, 因為壽星仔鍾意食西餐, 本來諗住唔諗食返"薄餅HUT", 又諗過"加州薄餅廚房", 但最後因為價錢&多人未試過所以黎左這裡。因為朋友們都話這裡不嬲都好多人, 所以我5點9一收工就飛MTR過黎荃灣, 黎到都只係6點半多D, 唔知係唔係閒日定係早既關係, 唔好話等位, 入面都只得半滿。死啦, 佢地點快都7點半先慢慢到, 無理由一個人座張7人枱嘛, 咁我就周圍行左陣, 但除左就愉境其實四周都幾荒無, 都唔夠7點我又返左黎坐左係佢地等位果到。其實坐得真係好悶, 仲左都唔係好耐就有姐姐問我其實幾多人, 仲乜等咁耐都唔入去, 我話我7個但只得我一個到左, 唔想一個人坐住咁大張枱, 但佢話怕我再等一陣就位都冇, 所以就叫左我入去, 可見佢地服務態度真係幾好。終於人齊, 我地前後落左4-5次單, PIZZA 3個, 雞翼2客, 薯角2客, 沙拉又2客, 意大利焗飯, 長通粉, 墨汁意粉, 仲有普通意粉, 食完一D又叫, 食完又再叫, 一直都KEEP住有野食仲要食唔哂, 但每人70都唔洗, 真係一個字抵!!!!!而且佢D PIZZA好特別, 有D似印度薄餅,

終於人齊, 我地前後落左4-5次單, PIZZA 3個, 雞翼2客, 薯角2客, 沙拉又2客, 意大利焗飯, 長通粉, 墨汁意粉, 仲有普通意粉, 食完一D又叫, 食完又再叫, 一直都KEEP住有野食仲要食唔哂, 但每人70都唔洗, 真係一個字抵!!!!!而且佢D PIZZA好特別, 有D似印度薄餅, 真係幾得意亦值得一試。
2010-01-06
$66.66 (Dinner)
Celebration
Birthday