2014-12-05 5659 views
男人天性就是愛滾,當中以滾火鍋為最熱門.天氣涼涼地.帶朋友去最近屋企既火鍋本色(北角分店).食材新鮮,環境裝修又企理,o岩哂我呢類街坊客.是日無book位,撞手神剛好有張7人台比人放飛機,所以由我地2人補上.2個人叫半隻雞既雞煲,份量不太多,可以叫多點配料食.味道麻中帶少少辛辣,而且好入味,雞肉亦好嫩滑.不過隻雞好似好細隻...由於係2個男人既關係,所以一定要叫雞子黎食,巨型雞子咬落爆汁實在難以形容!好多女仔一見到雞子就唔想食,但人一世物一世點都要試下!另外美國桶蠔亦都係大大隻,9分熟就最好,一來隻蠔唔會縮水,二來食落去好滑溜.價錢不詳朋友請客!出外就是靠朋友.我估800蚊左右埋單.謝謝喔
男人天性就是愛滾,當中以滾火鍋為最熱門.

大大粒雞子
美國桶蠔
2014-12-05
$400 (Dinner)
大大粒雞子
美國桶蠔