2020-01-21
尖沙咀La Neige男人既浪漫,一邊飲野一邊食好野環境: 行一條長樓梯落下層,環境非常闊落,坐得舒服。暗淡既燈光,絕對可以令人傾計更加舒服,一邊睇波更加投入。服務: 侍應非常大家禮貌,呢個要特別讚,睇我地當時心情同當時想要既口味,為我地推薦。食物: Snow white ($98)(Asvocat, Peach, Orange juice, Sprite)極力推薦,個人鐘意甜甜地同偏淡酒精,侍應推薦Snow white, 我好鐘意,有少少益力多味同奶味,又有d果汁同輕輕有d酒精味,好岩鐘意甜味既人。香辣雞翼($68)超香辣超野味,有d似熱浪薯片既味,但轉落雞翼再加上親新鮮食,絕對野味,性價比高。芝士煙肉焗大蘑菇($88)大蘑菇燒到好香, 切開嘅時候D汁流曬出來,同埋中間嘅煙肉係新鮮煎完,仲要好香,非常好食。炸幼薯條($48)一邊同朋友飲野一邊睇波一邊食薯條,男人既浪漫,不用多講,親身去試下就明。
男人既浪漫,一邊飲野一邊食好野
食物:
Snow white ($98)
香辣雞翼($68)
芝士煙肉焗大蘑菇($88)
炸幼薯條($48)