漢堡包係男人嘅情婦,女人嘅情敵!點解咁講?我識嘅男仔朋友,甚至男朋友,多數都好鍾意食burger~所以間唔中我都要食下burger ´༥`今次呢間餐廳都係主打提供各種唔同口味嘅漢堡包,所以帶男朋友嚟happy下˶‾᷄ꈊ‾᷅˵✎ 經典之堡牛肉部份軟嫩部分煙韌,口感多變,入口散發濃郁牛肉味同芝士味,而最正係佢自製嘅Moo Moo汁,令到成個包嘅味道level up!✎ 脆脆雞堡外皮相對鬆軟,雞肉緊緻滑嫩,芥末味濃郁,入口帶點刺激感,同時亦伴隨少少蜜糖味,增添味道上嘅層次!✎ 芝士肉醬薯條 有著馬鈴薯嘅香味,肉醬味香濃,淡淡嘅蕃茄味,呢個配搭味道又唔錯喎˃̵͈̑ᴗ˂̵͈̑✎ 青蘋果特飲氣泡多♡ 清爽微甜。

✎ 經典之堡

✎ 脆脆雞堡

✎ 芝士肉醬薯條

✎ 青蘋果特飲
氣泡多♡ 清爽微甜。

經典之堡
脆脆雞堡
芝士肉醬薯條
青蘋果特飲
2024-03-04
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$96 (Dinner)
經典之堡
脆脆雞堡