2007-03-15 11 views
禽日搵完御用髮型師,同暖暖貢o左來呢頭。見兩間清湯腩連埋一起,直覺上覺得大利個名係響d,到上Openrice時才發覺原來隔離係多咁多好評。而且隔離好似多些款式選擇。不過其實呢間都唔差,暖暖叫的清湯腩,湯好清,飲落彷彿有淡淡的藥材味。食完唔口渴。腩亦好瘦,連我都試了一小舊。我的雙丸米,不過不失。記得,唔好慣手勢,好似平時咁手快快倒了辣椒油落碗麵度,因為咁會蹧躂了個湯,要用碟仔分開。學精了。份量同價錢都可以。如有餐\就perfect。本來我仲想叫腩汁蘿蔔的,一碗$10,但暖暖話得蘿蔔,太貴。說到底還不是不對他口胃。對他來說,$10一碗韭菜豬紅就想吃,但蘿蔔,不是他那杯茶。始終,男同女口味好唔同。
禽日搵完御用髮型師,同暖暖貢o左來呢頭。

我的雙丸米,不過不失。

份量同價錢都可以。如有餐\就perfect。

始終,男同女口味好唔同。