2018-09-29 224 views
正所謂:去到邊食到邊、路在口邊今日就去到太子搵食,兩個人又想吃完快閃,唔太等位,有咩好選擇。立即搜尋附近餐廳;有間"齒留香",個名好特別,咪去睇下。。原來係吃燒味飯,門口玻璃見到燒味都賣相唔錯,門口姐姐又熱情,好啦⋯⋯盛情難卻有午餐、下午餐、晚餐(價$$ 合理)姐姐知我們怕熱,安排我地座入面雅座。。冷氣涼d 😜😜😜兩個人叫左:一個午餐(雙拼燒味可配粉、瀨或飯、送例湯、送飲品(凍飲加$3)另再叫乳豬 一碟(例牌)乳豬:例牌分量都超過有10件左右,皮脆,入口即溶的感覺,唔太膩,整體味道啱啱好。叉燒:肉汁,嫩,有炭燒味道及蜜汁香味,*估不到跟餐的份量都咁多如果想半肥瘦,記得落單前要求。燒腩仔:皮脆、肉嫩有肉汁最鍾意有軟骨"痴"住,有咬口下次會再來,試燒鵝(見到人地食都唔錯)
正所謂:去到邊食到邊、路在口邊

有午餐、下午餐、晚餐
(價$$ 合理)

姐姐知我們怕熱,安排我地座入面雅座。。
冷氣涼d 😜😜😜

兩個人叫左:
另再叫乳豬 一碟(例牌)

叉燒:肉汁,嫩,有炭燒味道及蜜汁香味,

*估不到跟餐的份量都咁多
如果想半肥瘦,記得落單前要求。

燒腩仔:皮脆、肉嫩有肉汁
最鍾意有軟骨"痴"住,有咬口

下次會再來,試燒鵝(見到人地食都唔錯)