2023-02-19 890 views
今日黎同朋友黎食飯, 已經用APP㩒定飛, 5點幾拎飛,去到接近9點先入到去. 之前食開都係牛角BUFFET店, 見呢間都有BUFFET就試下, 但去到發覺菜單係有少少唔同, 小食種類多d, 但有d肉類又會少左.我地叫左啤酒任飲, 飲完一杯想refill, 前後搵叫左3個職員都無fill比我地(其中一個係經理), 最後成半個鐘先有人上第2杯比我地食到一半都未夠鐘, 經理就走黎催我地食快d, 未食完餐飯已經成肚氣, 等位已經耐, 坐低食仲要比人催最後因為臨埋單先上第2杯酒比我地, 根本飲唔切,  去到埋完單個男經理就比說話我地聽,叫我地快d走, 本身有食開其他分店,一個月都食兩三次,因為服務太差, 而家應該減少我再食牛角既意欲

2023-02-17
Waiting Time
210 Minutes (Dine In)
$500 (Dinner)
Celebration
Birthday