2018-05-26 1214 views
朋友過黎將軍澳食飯,見到呢間幾抵食就帶佢地去食,一開始入座去到燒野食都冇咩事,職員態度都可以,去到3點既時候有個女職員同我地講3點半會收食物,叫我地睇時間,但之後有個男經理用一個勁惡劣既態度講:你地夠鐘啦!然後就行開左,但係遠處用一個唔有善既眼神係咁啤住哂!!當日只係閒日,當時都冇咩客人,我地都係坐多陣,需唔需要用啲咁既態度同客人講野?我知比錢食飯唔係大哂,但男經理態度可以好啲,趕客既時候可以加個唔好意思,咁樣客人會順耳啲。如果大家唔想比錢買難受,我唔建議黎呢間食,男經理態度唔好係其一,我個人覺得食物味道都唔係咁好,而且出去拎食物既時候見到好多蚊滋係食物上面。