2024-04-20 1108 views
我們到達餐廳是由一位男職員招待,我們說因為食煙想坐戶外,男職員說坐戶外都唔可以食煙㗎,你們是煙鏟來的嗎?(當時覺得這男職員態度麻麻,或者佢習慣當客人係一般朋友態度)我都不以為然之後再叫佢幫忙俾多張凳我們擺袋,佢一腳伸張凳過嚟,險些撞到我,佢自己都有些愕然,但冇任何表示,我就話嘩!你咁大力㗎!他說張凳太輕了懷疑這人係皇親國戚,但建議管理層留意吓這男同事的工作態度,服務態度如有不足之處真的要加強培訓,這樣做服務性行業這個態度真係太差了其他女職員大致上都Ok食物大致上都Ok,冬陰功湯,咖喱軟殼蟹,大蝦沙律都幾好食好飲,但拼盤嘅串燒和雞翼就略為硬身,過了火侯,價錢偏貴,職員態度麻麻,這餐廳我就不太推介了
其他女職員大致上都Ok
2024-04-19