2012-01-02
之前已經食過一次所以今次又提議食哩間哩度的lunch set可以+$15就有湯,餐包, 甜品&drink, 我覺得好抵牙!餐包:上枱時暖暖地, 微脆, 個包同牛油都有d香草好香牙xp湯:一般我地食左香煎紐西蘭6oz肉眼扒配黑椒汁:幾好, 好嫩好有牛味雜海鮮忌廉汁意粉:都有幾多海鮮意粉亦都吾太腍, 我仲覺得個汁好好味吾知係米加左d白酒呢!澳洲黑椒牛肉漢堡配薯角&沙律:聽友人講個包幾脆同個牛肉好juicy, 仲有d薯角好食,甜品:blueberry cheese cakek la 不過真係太小喇Drink: d tea係twinings出品, 比其他餐廳特別喎我覺得哩間餐廳做的食物都做得幾細緻, 值得一讚佢d配菜都做得好好食架, 一d都吾馬虎仲記得我上次食, d意粉同配菜都食得出用牛油炒過, 吾係就甘烚下就算另外, d水都係暖暖地(係衣個時候就最適合不過啦xd)仲有檸檬味添------>愈來愈少見喇sosad
湯:一般
我地食左
香煎紐西蘭6oz肉眼扒配黑椒汁:幾好, 好嫩好有牛味
我覺得哩間餐廳做的食物都做得幾細緻, 值得一讚
佢d配菜都做得好好食架, 一d都吾馬虎