2007-02-07 6 views
夜晚九點半左右入到去. 得一台六人左右. 我去到包場.侍應哥哥好鬼有禮貌, 有D唔慣. 唔知叫乜既情況底下叫左個二人餐B. 要雞Pizza.五色豆腐- 有皮蛋鹹蛋肉鬆等等, 豆腐好滑, 皮蛋又無皮蛋仲難食味, 加埋一流!炒紫椰菜- 落腰果&提子乾, 又酸又甜! 妙!牛尾湯- 好想要多碗, 個碗實在太細.羊鞍- 七成都見肉食紅(以為唔會.), 火路不過不失. 可惜係孜然(有人叫紫鹽, 即小茴香, cumin seed)無落埋一齊燒. 不過又真係唔係個個香港人arm食.鴨胸- 不過不失, 一般好味之作但欠缺特色.雞pizza - 芝士雞肉烤餅(似印度D Naan 餅) 雞滑到痹, 芝士好味, 唔知係叫咩芝士.羊奶凍- 極品, 可惜個器皿好似蠟燭座...點都好, 羊奶凍好好味但太小分量. 食完反而有D肚餓想再食. 埋單之前問個哥哥散叫係咪都一樣大, 佢話係. 我二話不說佢就主動送兩個俾我外賣, 呢樣拋磚引玉手段真係好受. 實會短期內再幫襯.雖然價錢要成$270 兩個人, 不過都算物有所值.最可惜係, 我要大漠豪飲豪食個種風範!!!!係播! 個頭盆豆豆都唔錯, 夠爽口.
夜晚九點半左右入到去. 得一台六人左右. 我去到包場.

炒紫椰菜- 落腰果&提子乾, 又酸又甜! 妙!
牛尾湯- 好想要多碗, 個碗實在太細.
鴨胸- 不過不失, 一般好味之作但欠缺特色.
羊奶凍- 極品, 可惜個器皿好似蠟燭座...

雖然價錢要成$270 兩個人, 不過都算物有所值.

最可惜係, 我要大漠豪飲豪食個種風範!!!!

係播! 個頭盆豆豆都唔錯, 夠爽口.