2015-09-28 936 views
食黑夜壽司,我都係會揀一壽司,十點後大部分野食半價再加1,又夠新鮮,上野食又快,算抵食啦!見佢日日都咁多人排隊就知係好野!今次兩個人去食,我地係想食得飽又唔好咁貴,所以就主打食壽司喇!如果想食刺身,個人認為質量唔算高,所以好少叫⋯⋯一黎就一隻長碟咁放,排滿哂,見到都開心啦,呢個陣勢緊係唔少得相機食先(左上)三文魚壽司-普通味,但港人必食(上中)三文魚三食 - 辣汁三文魚 + 大蔥三文魚 + 黑椒三文魚 - 三隻味都好,我最鍾意黑椒!(左下)蟹棒壽司-必食!甜甜的,再加埋沙律醬,好邪惡呀!(右下)珍寶北海道帆立貝配日本柚子- 配左柚子好清新!同埋真係好大舊帶子,成舊啪入口好滿足!不過貴D,折左都要廿蚊件~特長饅魚壽司(右)辣汁三文魚-小辣的,怕辣都食到(左上)芝士蟹籽-芝士味唔濃,沙律醬咁,都OK(左下)三文魚籽-我最愛!蟹籽蟹肉腐皮-甜甜的,鍾意食腐皮就試啦!

壽司們
(左上)三文魚壽司-普通味,但港人必食

(左下)蟹棒壽司-必食!甜甜的,再加埋沙律醬,好邪惡呀!

特長饅魚壽司
(右)辣汁三文魚-小辣的,怕辣都食到
(左上)芝士蟹籽-芝士味唔濃,沙律醬咁,都OK
(左下)三文魚籽-我最愛!
蟹籽蟹肉腐皮-甜甜的,鍾意食腐皮就試啦!
2015-09-05
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$150 (Last Night Supper)