2018-06-25 714 views
旺角區好耐都無試過有新商場進駐,一開幕就即刻去視察下環境先~商場嘅basement係一個foodcourt,餐廳種類都幾多,點心中菜,台灣菜,日本拉麵,漢堡都有。拉麵有好多人排隊,而其他餐廳就無需要等位啦。以前巿區嘅快餐店來來去去都係麥當勞,kfc,近年多左姐姐勝地Jolibee。而Popeye只會係機場先可以見到佢嘅蹤影。見佢一場黎到,我就試一試佢啦~我地總共點左兩個套餐,一個係雞翼餐。套餐有六隻雞翼或雞膇,小辣。普普通通無乜特別,只係炸粉有點多。另一個餐就係雞件,基本上味道都係一樣。但雞件就炸得非常乾,完全係鞋霎霎嘅😥兩個餐最好食嘅就係薯條,好似以前哈迪斯嘅口感,不過變左直條~