2021-04-19 376 views
ᴏᴍᴏᴛᴇꜱᴀɴᴅᴏ ᴋᴏꜰꜰᴇᴇ 香港店係表參道開過黎既過江龍所以門面同裝修都充滿日本嘅感覺揀咗輕食所以就冇上2樓喇⭐️ᴇɢɢ ꜱᴀɴᴅᴡɪᴄʜ $58比完錢之後,收銀就咁喺收銀機下面嘅櫃桶😂個感覺有啲好笑 一盒有三件,玉子大概1.5 cm左右厚,麵包唔算鬆軟,厚玉子好滑,質感似硬少少玉子豆腐,Wasabi嘅味太搶完全食唔出蛋味個人係覺得幾失望嘅問咗Staff,三文治係可以擺室溫一日,擺落雪櫃會影響麵包嘅口感⭐️ɪᴄᴇᴅ ᴄᴀᴘᴘᴜᴄᴄɪɴᴏ $57咖啡飲落係滑嘅,但係咖啡味係偏淡,奶味就好濃喇當然佢最大嘅賣點就係㗎驚佢會變成一大個泡泡,如果打卡我覺得佢係滿分嘅,如果真係想飲咖啡呢咁就只係一般喇⭐️ᴋᴀꜱʜɪ $12似係骰仔版嘅Canelé外邊微硬,咬落去就滲出焦糖嘅香甜味,內裡軟熟又充滿蛋味$12 一件算係唔錯整體上來講就只有環境吸引價錢同食物質素計就唔會再幫襯啦
ᴏᴍᴏᴛᴇꜱᴀɴᴅᴏ ᴋᴏꜰꜰᴇᴇ 香港店
係表參道開過黎既過江龍
所以門面同裝修都充滿日本嘅感覺

揀咗輕食所以就冇上2樓喇

⭐️ᴇɢɢ ꜱᴀɴᴅᴡɪᴄʜ $58
比完錢之後,收銀就咁喺收銀機下面嘅櫃桶😂個感覺有啲好笑

個人係覺得幾失望嘅

Egg Sando

⭐️ɪᴄᴇᴅ ᴄᴀᴘᴘᴜᴄᴄɪɴᴏ $57
咖啡飲落係滑嘅,但係咖啡味係偏淡,奶味就好濃喇
Iced Cappuccino

⭐️ᴋᴀꜱʜɪ $12

似係骰仔版嘅Canelé
外邊微硬,咬落去就滲出焦糖嘅香甜味,內裡軟熟又充滿蛋味
$12 一件算係唔錯

整體上來講就只有環境吸引
價錢同食物質素計就唔會再幫襯啦
2021-04-14
$50 (Lunch)