2009-07-20
經過無數次, 都未試過呢間, 今日同同事去試下坐低見個餐牌都唔平, breakfast set $35-55都有, lunch set就$50-80一問之下, 飲品只包普通coffee or tea, 要叫有名既咖啡(e.g. cappucino, mocha), 竟然話要加$20!!! 真係打左個突!!!我叫左個Omelet Set, 點2款材料mushroom + onion, 要咖啡同事叫左Parma Ham Sandwich, 加錢飲咖啡Omelet set有以下:- 牛油多士: 麥包夠健康, 塊包好脆, 牛油份量適中, 好香- 茄汁焗豆: 鑑於本人唔食, 難以評論- 薯仔沙律: 亦因為太飽喇, 所以無食到, 不過同事試左一啖話唔錯- omelet: 好似蛋包飯咁大份, 入面d料好多, 不過可能係mushroom + onion, 所以比較淡味咖啡不錯, 普通咖啡已經幾濃同事既Parma Ham Sandwich話唔錯, 一樣用麥包, 果然好健康不過真係較貴, 但環境舒服, 有對街既bar檯位, 單人黎都ok見佢都有賣咖啡豆, 好多種類, 幾似連鎖咖啡店
真係打左個突!!!
同事叫左Parma Ham Sandwich, 加錢飲咖啡
Omelet set有以下:
- 茄汁焗豆: 鑑於本人唔食, 難以評論
咖啡不錯, 普通咖啡已經幾濃
見佢都有賣咖啡豆, 好多種類, 幾似連鎖咖啡店